Új Nemzedék Konferencia - Közösségi terek ma és holnap

16/10/28 péntek
ujnemzedek.hu
Az Új Nemzedék Központ 2016. november 14-én, Budapesten a Ludwig hajón (Szent István park, alsó rakpart „0” kikötő) konferenciát szervez ifjúsági szakemberek részére, melynek témája: a jelen és a jövő közösségi tere. 

A konferencia küldetése, hogy körbejárja a közösségi terek kialakításával, működtetésével kapcsolatos legfontosabb kérdéseket. A résztvevőkkel közösen arra is kitérünk, hogy mitől lesz valaki ifjúsági szakember, melyek az ifjúsági szakterület fő kérdései, kihívásai a jelenben és a jövőben. 

A konferencia menete rendhagyó, szakítani kíván a megszokott sablonos forgatókönyvekkel, így a rendezvény felépítésével, helyszínével, hangulatával is szeretnénk inspirálni a résztvevő szakembereket a közös gondolkodásra, kapcsolatépítésre, alkotásra. Közös gondolataink, javaslataink egy kiadványban kerülnek összegzésre a konferencia zárását követően.

Az Új Nemzedék Konferencia a találkozásról, az együtt gondolkodásról szól. Erre egy hagyományos konferencián a kávészünetekben van lehetőség, ezért mi most egy egész napos szakmai kávészünetre hívunk Benneteket! 

A rendezvény utolsó részében kerül sor az Új Nemzedék Díj átadására. A Díjjal arra kívánjuk felhívni a figyelmet, hogy léteznek olyan együttműködésen és önkéntes tevékenységeken alapuló innovatív kezdeményezések, amelyek az ifjúsági korosztályt szólítják meg, és az ő bevonásukkal valósulnak meg.

Itt lehet szavazni az Új Nemzedék Díj jelöltjeire!

A díjat egy szervezet vagy informális civil csoport kaphatja meg, amely az önkéntesség az innováció és az együttműködés területén egyszerre alkotott értékteremtő projektet és erre a legtöbben szavaztak. 

A konferencia inspirál, elemez és összefoglal! 

Ha szeretne új ötleteket, inspirációt kapni, találkozni ifjúsági szakemberekkel, nem kell mást tennie, mint időben regisztrálni és eljönni!

(Szeretnénk felhívni figyelmet, hogy a programnak helyet adó Ludwig hajó, 10:30-kor kifut a kikötőből és csak a díjátadó előtt, 14:30 órakor fog újra kikötni.)

Részletes program és jelentkezési lap itt.