Téged is várunk a Települési Ifjúsági Munkatársak Országos Találkozójára

18/11/08 csütörtök
ujnemzedek.hu
Fiatalokkal foglalkozol, és megismerkednél a terület újdonságaival és lehetőségeivel? Akkor regisztrálj az Új Nemzedék Központ ingyenes rendezvényére!

Ifjúsági munkát végzel és szívesen képeznéd magad? Ifjúsági referens vagy valamelyik önkormányzatnál, és szeretnél képet kapni az ifjúságpolitika legújabb trendjeiről, a szférában megjelenő lehetőségekről?

Akkor gyere el a Települési Ifjúsági Munkatársak Országos Találkozójára! Az Új Nemzedék Központ országos konferenciájának helyszíne Budapest, időpontja 2018. november 29.  

A rendezvény ingyenes, de feltétele a regisztráció.

Regisztrálni ezen a linken tudtok.

A regisztráció határideje: 2018. november 23. 12 óra.

A találkozó célja szakmai, módszertani segítségnyújtás a települési ifjúsági munkában tevékenykedő önkormányzati munkatársak, elsősorban ifjúsági referensek számára, valamint tájékoztatás ifjúságügyi és ifjúságpolitikai újdonságokról, lehetőségekről. 

A rendezvény további célja között szerepel, hogy jó gyakorlatok bemutatásával elősegítse a települések ifjúsági feladatainak ellátását, valamint gyakorlati segítséget adjon a résztvevőknek, akiknek egyúttal biztosítja a lehetőséget véleményük, elképzeléseik és kéréseik becsatornázására.

A rendezvény részletes programja:

 

Települési Ifjúsági Munkatársak Országos Találkozója

Időpont: 2018. november 29., csütörtök

Helyszín: Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft.,1134 Budapest, Tüzér u. 33-35,

A Facebook-eseményt itt találjátok.

Amennyiben kérdésed lenne, fordulj bizalommal Czagány Éva vagy Szabó Beáta szakmai munkatársainkhoz az alábbi elérhetőségeken: 

e-mail: czagany.eva@unp.hu, szabo.beata@unp.hu
Telefon: +36 30/333-8769; +36 30/558-3326

Kiemelt kép: Rawpixel/Unsplash