Te kihasználod? #16 Főiskola, egyetem a célod? Most mindent megtudhatsz!

19/12/21 szombat
ujnemzedek.hu
Ha egy-két éven belül érettségizel, mindenképpen látogass el az Educatio Kiállításra 2020. január 9 és 11. között a Hungexpora, nem fogod megbánni!

Itt mindent megtudhatsz, ami csak szóba kerülhet a felvételivel kapcsolatosan:

1. Megismerkedhetsz 50 hazai egyetem és további 17 ország továbbtanulási lehetőségeivel.

2. Személyesen beszélhetsz az adott intézményből oktatókkal és hallgatókkal: segítségükkel mindent megtudhatsz a képzésekről, szakokról, nyelvtanulási lehetőségekről, kollégiumi helyzetről, vagy akár a vizsgaidőszak sajátosságairól is.

3. Információt kaphatsz a diákéletet kísérő egyéb témakörökről (pl. diákmunka, diákhitel).

Educatio Kiállítás

Ha már egyetemista vagy, akkor is érdemes eljönnöd, hiszen további hiteles információkhoz juthatsz például Erasmus lehetőségekről, további diplomák megszerzéséről, vagy mesterképzésekről.

A sok hasznos információ mellett megnézhetsz a helyszínen tudományos kísérleteket, hallgathatsz előadásokat, valamint szórakoztató programokon is részt vehetsz.

Educatio Kiállítás

A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Ezt megteheted a rendezvény honlapján vagy a hivatalos mobilapplikációjával is. Lehetőséged lesz akár helyszínen regisztrálni, de a sorbanállás elkerülése érdekében érdemes előre jelezni részvételi szándékod.

Gyere el a családoddal, barátaiddal, vagy akár az osztályoddal. Mindenképpen hasznos időtöltés lesz!

A Te utad, a Te jövőd!

Helyszín: Hungexpo “A” csarnok

További információ: www.educatioexpo.hu weboldal és az esemény Facebook oldala