Tanulságos videó, komoly üzenettel - te TÉNYLEG ismered őket?

18/06/15 péntek
ujnemzedek.hu
A túlsúlyos lányt? A fiút, akit lelöktek a lépcsőn?

Sajnos majdnem minden közösségben, osztályban van valaki, akit a többiek cikiznek, akire rászállnak - ne szépítsük: akit zaklatnak. Mert a legkönnyebb felszínesen, az előítéletek alapján ítélni - aki így tesz, gyakran bele sem gondol, mit érezhet a másik. Hogy mit érezhetnek azok, akiket az előítéletek sújtanak.

Róluk szól ez a videó:

Szóval ne felejtsétek el: kedvesnek lenni menő! Épp ezért akkora király a nagybácsi, aki nem félt kiállni a Macskauzsis-tatyó-GATE-ben az unokaöccse mellett, vagy a kissrác, aki összespanolt a hozzá feltűnően hasonló cicával, illetve ne feledkezzünk meg a hamburgerről sem, ami úgy fest, még nálad is fontosabb

Meg az online zaklatásról sem: a webes zaklatás, a cyberbullying egyre nagyobb méreteket ölt. Egyre gyakrabban hallani fiatalokról, akik nem bírják a nyomást, a trolltámadásokat, és a kommentelők kegyetlenségét, és ezért borzasztó dolgokat követnek el maguk ellen - ne hagyd magad te sem, erősítsd a digitális immunrendszered! Minden témába vágó cikket megtalálsz ITT! Sőt, érdemes csekkolni az aki ver az nem haver hashteget is - erről több infót Itt lelhetsz!