Tanulj fél évig egy sikeres magyar startup cégnél - Bridge Budapest Ösztöndíj 2017

17/07/05 szerda
ujnemzedek.hu
Hat hely kiadó.

A Bridge Budapest hat hónapos fizetett ösztöndíj programot indít fiatal tehetségeknek (alapszakos hallgató, mesterszakos hallgató, friss diplomás), hogy tapasztalatot és inspirációt szerezhessenek a Magyarországról indult innovatív és ígéretes startupoknál. A program során az ösztöndíjasok szakmailag fejlődhetnek és tapasztalatot szerezhetnek a startup kultúrát és környezetet illetően. A Bridge Budapest ösztöndíjasai amit az egyetemen tanultak gyakorlati munkatapasztalattá fordítják és igazi értéket teremtenek kimagasló üzleti hatású feladatokon dolgozva.

Néhány korábbi ösztöndíjas

Már lehet jelentkezni a 2017-es Ösztöndíj Programjára. Hat cég, hat ösztöndíjas, hat hónap, rengeteg tapasztalat és lehetőség a fejlődésre. Ha néhány szóban kellene jellemeznünk az Ösztöndíjat, ezek lennének azok. Idén a samebug.io, aNanushka, a Route4U, a Synetiq, az eSports Horizon és a Commsignia keresik a csapatuk új tagját. 

Egészen július 19-éig van lehetőségetek a jelentkezésre. A cégek által meghatározott magas üzleti hatású feladatok, a jelentkezési űrlap és minden fontos információt megtalálsz ezen az oldalon. Szeretnél Bridge Budapest Ösztöndíjas lenni? Akkor ne habozz, és jelentkezz!

A Bridge Budapest saját magáról:

Gyorsan fejlődő és nemzetközileg sikeres Magyarországról indult vállalkozások együttműködése. Arra törekszünk, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal munkahelyeket teremtsünk, globális üzleti megoldásokat fejlesszünk. Hiszünk abban, hogy hasonló sikertörténetek minél szélesebb körben való megismertetésével pozitív változásokhoz járulhatunk hozzá Magyarországon. Az Egyesület nonprofit, és az alapító cégek finanszírozzák a működését. A Bridge Budapest elnöke Árvai Péter, a Prezi társalapítója és CEO-ja.