Tanulj a kedvenceidtől, jelentkezz te is a Vlogger Táborba

17/07/05 szerda
ujnemzedek.hu
Szeretnél Te is sikeres vlogger lenni, videókban megosztani tömegekkel a gondolataidat? Jelentkezz és less be a kulisszái mögé, tanulj profiktól és építsd a kapcsolataid. Persze emellett számos más hasznos programmal és játékkal várnak a Vlogger Táborban.

Az elmúlt néhány és a következő még több év egyik legsikeresebb és legizgalmasabb munkáját ma még nem tanítják az iskolákban, pedig egy sikeres csatornához elengedhetetlen a profi tervezés, szerkesztés és persze a videó készítés technikai ismeretei is.

Néhány név az előadók közül. További résztvevőkről itt olvashatsz.

A résztvevők új ismeretekre tehetnek szert, vagy bővíthetik meglévő tudásukat: megtanulják, hogy milyen a jó forgatókönyv, hogy vezényeljenek le egy felvételt, hogy vágjanak profin, milyen trükköket lehet bevetni egy jó felvétel során, hogy lehet feltölteni különböző csatornákra az elkészült videót és, hogyan kell népszerűsíteni azt. 

A táborban sikeres vloggerek, képzett videó gyártók segítenek felkészülni hol játékos, hol picit koncentráltabb formában a vlogolásra. A szervezől kifejezetten fontosnak tartják az internetben rejlő fantasztikus lehetőségek mellett, a veszélyekre való felhívást is, hiszen pont a vlogolásban legsikeresebb korosztályt fenyegetik leginkább támadások, csalások, de megfelelő ismeretekkel mindezek kivédhetőek.

A programokról és a fellépőkről itt olvashatsz bővebben. Csatlakozz az eseményhez, ahol folyamatosan frissülő infókat kaphatsz és akár kérdezhetsz is.