Talent Zone: jöhet a tábor?

17/06/13 kedd
ujnemzedek.hu
18 évesnél idősebb vagy, de még nem töltötted be a 35-öt? Van egy csomó tök jó ötleted? Akkor ezt a programot neked találták ki.

Tele vagy király ötletekkel? Szinte bánod, hogy épp nem tudod elmondnai senkinek? Szót se többet: a Talent Zone tehetséggondozó tábor 2017-ben is várja az Egyesült Királyság, Budapest és Kolozsvár legkreatívabb magyar fiataljait. 

Ahogy azt a Facebook-oldalukon is írják: 

Közgazdászok, szociológusok, antropológusok, építészek, régészek, designerek, urbanisták, kommunikációsok, tájépítészek, kertészek, biológusok, formatervezők, grafikusok, informatikusok, kulturális menedzserek, média-művészek, mérnökök, vállalkozók, figyelem!

−    Szívesen elmondanád a véleményed a fiataloknak szóló kezdeményezésekről, programokról?
−    Részt vennél egy fenntartható stratégia kialakításában és örömmel dolgozol együtt más területeken tanuló, dolgozó fiatalokkal?
−    Szeretnéd, ha a te innovatív ötleteidre is végre kíváncsi lenne valaki, és megtanulhatnád, hogyan kell egy koncepciót termékké, megoldássá, szolgáltatássá formálni?

Akkor a Talent Zone 2017 neked szól!

Oké, de igazából mi is ez?

Nos, egy négy napos táborról beszélünk, aminek a célja, hogy "a különböző területen tanuló, dolgozó, fiatal szakemberek együtt gondolkodjanak, több nézőpontból világítsanak rá egy-egy problémára; készségeiket, szerteágazó tudásukat kamatoztassák, és megtanulják ötleteiket innovatív és hatékony megoldássá, szolgáltatássá formálni."

Vagyis ha úgy érzed, király vagy valamiben, akkor épp itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Már csak azért is, mert a 2016-os tábor is baromi jól sikerült: 30 szigetországi, 12 kolozsvári, 6 budapesti és 2 debreceni magyar fiatal nyert betekintést a magyarországi kreatív, innovatív centrumok, nagyvállalatok és intézmények működésébe. A szakmai előadások segítségével pedig információkhoz jutottak egy vállalkozás elindításáról, tehetségfejlesztésről, gyakornoki programokról, tudományos- és technikai újításokról, továbbá ifjúságszakmai workshopon és életpálya tanácsadáson is részt vettek. 

És pont ez várható idén is.

Minden infó elérhető Ide kattintva, a jelentkezéshez pedig töltsd ki ezt a Google form-ot június 15-e éjfélig, és küldd el egy oldalas szakmai bemutatkozó szöveged a talentzone@unp.hu e-mail címre! 

És hgy lásd, milyen volt a tavalyi, kattints ide!