Pár nap alatt felfalod a mobilneted?

18/06/25 hétfő
ujnemzedek.hu
A Google mutatta be azt az alkalmazást, ami rendkívül hasznos lehet a mobilnetet használók körében. Az androidos eszközökön elérhető Datally app azért király, mert akár alkalmazásonként is beállíthatod, milyen alkalmazások használhatják a mobilinterneted.

Természetesen frissítések is elérhetők az appra, méghozzá olyanok, mint a 

Guest Mode: Ez lehetővé teszi, hogy, ha kölcsönadjuk a telefonunk egy barátunknak vagy ismerősünknek játszani, telefonálni vagy bármi ilyesmi céljából, akkor beállíthatjuk, hogy mennyi adatforgalamat használhat el az illető. 

Keret beállítás: Nem csak azt figyelhetjük és ellenőrizhetjük, hogy naponta mennyi volt az adatforgalmunk vagy épp egyes alkalmazások mennyi netet zabáltak fel, hanem ezekre külön is beállíthatunk egy keretet, ami szintén segít abban, hogy ne két nap után használjuk el az összes netünket. 

Kiszűri az adatfaló, nem használt appokat: Vannak ilyenek mindenki telóján: egyszer letöltötted, de azóta se foglalkozol vele, a neted meg szép csendben elfogyasztja. Na ezeket is ki lehet szűrni és le lehet törölni az alkalmazás segítségével. 

Wifi-vadász: Az app már azt is megmutatja neked, hogy merre van a legközelebbi ingyen Wifi hely. Azért ez menő!