Nézz utána a kultúrának!

20/02/07 péntek
ujnemzedek.hu
Ha kulturális kikapcsolódásra vágysz, de nem tudod, hogy pontosan mihez van kedved, itt érdemes keresgélned!

A museum.hu az összes aktuális magyarországi időszakos kiállításról olvashat az érdeklődő, amelyek közül aztán egyszerűen ki is választhatja a nekik tetszőt.  Legyen szó kelta leletek bemutatásáról a Tatabányai Múzeumban, Gróf Széchenyi István hagyatékának ismertetéséről a Károlyi-Kastélyban, vagy Japán és az Osztrák–Magyar Monarchia kapcsolatának kifejtéséről a Szépművészetiben.

A honlapon mind az aktuálisan nyíló – vagy már éppen megnyílt – mind a hamarosan záró tárlatok külön-külön fel vannak sorolva, nagyban megkönnyítve a látogatás időpontjának kiválasztását. Ezen felül a honlap külön keresőfunkcióval is rendelkezik, amely segítségében valóban pofonegyszerű a kiállítások nyitvatartását egyeztetni a naptárunkkal.

Rövid leírást, kedvcsinálót is olvashatunk az egyes kiállításokról, ami alapján még könnyebben megbizonyosodhatunk arról, hogy a kinézett kiállítást valóban érdemes-e meglátogatni. Az oldalon nem csupán kiállításoknak nézhetünk utána, hanem tájékozódhatunk a legfrissebb múzeumokkal kapcsolatos hírekről. A funkción keresztül az olvasók nem csupán a belföldi újdonságokról kaphatnak hírt, de külföldi érdekességekről is olvashatnak.