Netbiztos pályázat diákoknak – Jelentkezz!

18/02/19 hétfő
ujnemzedek.hu
A Telenor és a DUE Médiahálózat pályázati felhívást indít “Netbiztos pályázat” elnevezéssel, amire maximum 3 perces kisfilmeket, videókat várnak.

Mégis milyen videókat várnak tőled?

A pályaművek legyenek figyelemfelkeltők, kreatívak és egyértelmű üzenetet hordozzanak a nézők és a zsűri számára. A témán belül nincs megkötés, szabadon kiragadhatsz egy számodra fontos részt, ami úgy gondolod érdemes rá, hogy videó készüljön róla!

A netezés számos veszélyt rejt magában és az internetes zaklatásról pedig már annyit hallottunk! Viszont, mi nem csak hallani, hanem látni is szeretnének, az az, hogy TI hogyan vélekedtek, hogyan látjátok ezt a „világot”!

Egy pályázó több videót is beküldhet mindkét témában. A pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A három legjobbnak ítélt videó készítőjét díjazzák.

Díjazás:

1. helyezett: 1 tablet + hipernet mobilinternetszolgáltatás 1 évre

2. helyezett: 1 okostelefon + Blue tarifa csomag 3 hónapra

3. helyezett: 1 okostelefon + feltöltő kártya

A nyeremények mellett a díjazottak kedvezményes részvételi lehetőséget nyernek a DUE 2018 évi nyári médiatáborába, ahol megismerhetik a szakma mestertitkait. A legjobb alkotások közönségbemutatója, valamint az ünnepélyes eredményhirdetés díjátadás a jubileumi 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz 2018 májusában.

A pályázat benyújtása

Az elkészített videókat a YouTube-ra kell feltölteni, a linket illetve a bemutatkozást pedig a DUE pályázati felületén kell a szervezőknek beküldeni.

Beadási határidő: 2018. március 15.

A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni a www.due.hu/palyazat weboldalon keresztül.