Most megmutathatod mennyire menő a keverék kutyád!

17/05/10 szerda
ujnemzedek.hu
Ha te is egy keverék kutya gazdija vagy, akkor kapd elő a fényképeződ és csinálj pár képet. Értékes ajándékokat nyerhettek ebeddel!

Minden kutyás telefonja tele van fotókkal, ahogy kedvencük épp eszik, alszik, játszik vagy akármi mást csinál. Akinek négylábú barátja van ezt biztosan meg is tudja erősíteni, hiszen egy állat puszta létezése is örömmel tölti el a gazdi hétköznapjait.  Ha van egy jól sikerült fotód a kutyádról, aki ráadásul egy különleges kis keverék, küldd el a Vigyél Haza Alapítvány pályázatára. 

Keverék kutyám akcióban!

Kutyáink számtalan olyan pillanattal ajándékoznak minket, amit érdemes megörökíteni. Labdázik, úszik, kirándul, felássa a kertet, elfoglalja a kanapét, vagy „párás” szemekkel koldul az étkezőasztalnál?
Fényképezőket elő, örökítsd meg, milyen a te keverék kedvenced akcióban!

Kattints az alapítvány Facebook oldalán, a Fotópályázat alkalmazásra és már kezdődhet is a kép feltöltés és persze a szavazás. Szólj a haveroknak, barátoknak, ismerőseidnek is, hogy szavazzank és a Te képed nyerhessen. Fontos, hogy mindenki, egyszer szavazhat egy fotóra, de akár több képre is leadhatod a szavazataidat. Az alkalmazást, csak asztali PC-ről, vagy notebookról tudod használni. Mobilról, tabletről sajnos nem.