Kéne egy jó szaki? Akkor ez a te appod

17/02/06 hétfő
ujnemzedek.hu
Villanyszerelő? Gázos? Vizes szakember? Ez a progi megkeresi neked a tuti arcot.

Emlékszel még az Iwiw-re? Ha nem, tök mindegy, igazából csak azért emlegetjük fel, mert a JóSzaki névre keresztelt közösségi szakember keresőprogram ott született meg - amikor a Wiw haldokolni kezdett, először megszületett a joszaki.hu, aztán az egész dolog a Facebookra is felköltözött.

És manapság, amikor alig találni jó szerelőt, a JóSzaki életet menthet. Mint mondtuk, a cucc közösségalapú: a szakemberek regisztrálnak, te pedig kikutatod, melyikükre van szükséged. Ami a pláne, hogy a szakit pontozhatod: így az is kiderül, hogy valójában mennyire jól tolja a melót.

Tizenhárom főcsoport közül válogathatsz: állatok, autó/motor, egészség, egyéb, gyerekek/tanulás, ház/kert, informatika, művészet, pénzügyek, szállítás, szépségápolás, üzlet/iroda, vendéglátás. Ebből azért nagyjából le lehet vadászni a megfelelő szakit - amint ez megtörténik, a részletes nézetre érkezünk, ahol máris kérhetünk ajánlatot az elvégzendő melóra. 

Ahogy azt a mobilarena.hu is megírta: a regisztrált szakemberek száma mára eléri a tízezret, a napokban pedig az iMind jóvoltából az iOS- és Android-alapú kliens is letölthető. Szóval ha szaki kell, akkor tudod, hol keress!