Itt mindent megtudhatsz KRESZ-tanfolyam és -vizsgadíj visszatérítéséről

18/07/23 hétfő
ujnemzedek.hu
Nézd meg új aloldalunkat, minden fontos infó egy helyen!

2018. július 1-től a B kategóriás jogosítványhoz szükséges közlekedési alapismeretek tanfolyam és a sikeres KRESZ-vizsga díját bárki visszaigényelheti, aki még nem töltötte be a 20. életévét. 

Ha érdekel, pontosan milyen feltételekkel és hogyan élhetsz ezekkel a kedvezményekkel, látogass el nemrégiben indított aloldalunkra: http://kreszvizsga.ujnemzedek.hu/!

Nézzük, mi minden található rajta!

Jogosult vagyok?/Hasznos infók

Erre a menüpontra klikkelve minden létező infót megtudhatsz a KRESZ-vizsga és -tanfolyam díjának visszatérítésével kapcsolatban (pl. ki kaphatja, milyen feltételekkel, hogyan lehet igényelni stb.)

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Itt további kérdéseket találsz, olyanokat, amelyeket az érdeklődők a leggyakrabban feltettek, így ha az előző menüpontban esetleg nem kaptál választ, itt nagy eséllyel megtalálod, amit kerestél. 

Online chat, Kapcsolat

Az oldalon online is feltehetsz kérdéseket az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársainknak, akik mindenben segítenek neked. A Kapcsolat menüpontra kattintva pedig egyéb eléréseket, például telefonszámokat találsz, ahol hívhatod is a telefonos ügyfélszolgálatot további felvilágosításért.

A fentieken kívül található az aloldalon egy letölthető formanyomtatvány is az autósiskolák számára.