Ilyen az, amikor egy népszerű vlogger gépét feltöri egy hacker

18/09/14 péntek
ujnemzedek.hu
Biztos sokan ismeritek és követitek Dórit, a Chloe From The Woods nevű blog és YouTube-csatorna bloggerét/vloggerét. Ebből a videóból kiderül, hogyan törték fel a gépét. Néhány tippet is kaptok a végén, hogy elkerüljhessétek az ehhez hasonló katasztrófákat.

 

Az egészet Dóri barátja találta ki, hogy megbosszulja az őt ért szívatásokat, szóval végül is egy ártatlan Facebbok-prankelésről volt szó.

De a sztori akkor is tanulságos, és a végén egy etikus hacker több tanáccsal is ellátja a vloggert, amit nektek is jól jöhet.

Digitális Immunerősítő Program

A digitális veszélyek a nem kellően védett webkamerákon kívül még számos úton utolérhetnek: e-mailen, egy fake weboldalon, nyilvános wifikapcsolatokon vagy épp mobilalkalmazásokon keresztül.

Az internet egy cool dolog, nagyon szeretjük, imádjuk, hiszen elképesztően sok hasznos és jó dologra használható, de vannak veszélyei.

Az Új Nemzedék Központban azon dolgozunk, hogy ezeket a veszélyeket minél hatékonyabban el tud kerülni. Összefogásunkkal több, mint ötven cég és szakértő dolgozik azon hónapok óta, hogy olyan 100 pontból álló, gyakorlati segítséget nyújtó javaslatcsomagot adhassunk a kezedbe, amelynek segítségével biztonságban tudhatod a gépedet, a telefonodat, a képeidet és egyéb féltett adataidat.

A témában sok infót, tippet, érdekességet és hasznos tanácsot találhatsz honlapunkon erre a linkre kattintva. A Digitális Immunerősító Programról pedig itt olvashatsz részletesen: www.mydip.xyz.

Kiemelt kép: Chloe From The Wood/Facebook