Idén is fizethetsz verssel a költészet világnapján!

18/03/19 hétfő
ujnemzedek.hu
Klasszikus, kortárs egyre megy, csak mondd el!

Forrás: Stocksnap

Március 21-én, a költészeté lesz a főszerep, a világnap alkalmából most újra előveheted legkedvesebb költőd vagy akár a saját versed is.  Szerte az országban várják a kávézók a verselni vágyó vendégeket, hogy a náluk kihelyezett cédulák valamelyikére leírt versekért egy csésze feketét adjanak.  

Elő az irodalom könyvekkel és a verseskötetekkel, keresd ki a legszebbet, hogy a legközelebbi kávézóban, ahol ünneplik a világnapot, leírhasd egy kedves baristának. Ráadásként, ha lefotózod a verset és a kávéd, majd megosztod ezen az oldalon, akkor sorsoláson vehetsz részt, melynek fődíjaképp jegyet nyerhetsz JP Cooper koncertjére.

Dolgozd fel/át a kedvenc József Attila versedet, hogy értékes ajándékokat nyerhess!

Csinálj bármit, amit te szeretnél, bárhogyan  átdolgozhatod a költményt! Töltsd fel YouTube-ra és küldd el nekünk a linkjét írd bele a neved és hogy melyik megyében laksz a jozsefattila@unp.hu e-mail címre!

A beérkezett pályázatok közül a legjobbak az Új Nemzedék Közösségi Terekben lehetőséget kapnak arra, hogy április 11-én bemutassák műveiket és mondjanak róla néhány szót!

Légy kreatív, jelentkezz! Az ország legjobb pályaműveinek beküldőit nyereményekkel jutalmazzuk! 

A beküldés határideje 2018. április 8. éjfél!