Ha kutyahiányban szenvedsz, akkor a Dogsurf neked való

16/10/05 szerda
ujnemzedek.hu
A DogSurf egy webes szolgáltatás, amin keresztül a gazdik kutyaszittert vagy kutyasétáltatót foglalhatnak kedvenceiknek.

Mi tagadás: próbáltunk a címben játszani az "egyik kutya másik eb", vagy az "egyszer volt online kutyavásár" kifejezésekkel, de a dogsurf.hu sokkal menőbb annál, hogy holmi szóviccekkel elüssük a lényeget. Mert mi is ez? Nos, kb. annyi, hogy ha nincs ebed, de kutyázhatnékod van, akkor regisztrálsz, ráböksz a számodra megfelelő opcióra, és ha kiválaszt egy gazdi, máris rohansz dögönyözni. Ja, és ráadásul pénzt is kereshetsz vele, naná!


Kattints! 

Jó, de konkrétan mit lehet csinálni?

Nos sétáltathatsz (például a gazdi megbíz azzal, hogy minden nap egy hétig vidd el a kutyát 1 órás sétára), látogathatsz (például a gazdi megbíz azzal, hogy amíg ő távol van, vidd el a kutyát sétálni, és adj neki enni és inni), elviheted a kutyust magadhoz (például a gazdi odaadja a kutyáját egy hétre, akit a te lakásodban gondozol), sőt, szittelhetsz is a gazdinál (például a gazdi odaadja a lakását arra az időre, amikor távol van, így egyszerre a kutyára és a lakására is vigyázol).

Minden további részlet elérhető a weboldalon - ha kóros kutyahiányban szenvedsz, elfér a meglévő mellé még egy másik, ráadásul megbízható arc vagy, akkor ne habozz, és regisztrálj!

Mennyire sikeres?

Nos, a Welovebudapest szerint eléggé - annyira, hogy a jövőben terveznek egy offline ellenőrzést is, ami abból áll majd, hogy a jövendőbeli szitterek találkoznak majd egy trénerrel, és ha ez megtörténik, akkor kaphatnak egy badge-et a profiljukba, mintegy garantálva a megbízhatóságot.