Fejlesztőknek hirdet pályázatot a Google

16/11/10 csütörtök
ujnemzedek.hu
Pályázatot indít a Google közép-kelet-európai fejlesztőknek, akiktől olyan felhasználóbarát és innovatív mobil alkalmazásokat vár amelyek az új Firebase felület segítségével készülnek. A három szerencsés nyertes pedig részt vehet a Google 2017-es I/O konferenciáján San Franciscóban.

Kiemelten csak erre a régióra írta ki pályázatát a Googel, amire 2016. december 31-ig lehet jelentkezni. A cég a fejlesztőktől azt kérte, hogy olyan mobil alkalmazásokat készítsenek, amelyek Firebase felület nyújtotta előnyöket használja ki. A nyerteksek nevét jövő év februárjában hirdetik kis, akik közül hárman részt vesznek a már említett, Google 2017 I/O konferencián, mi több az utazási és szállítási költségeket sőt, még a belépőt is a Google állja majd. 

A pályázatra itt lehet jelentkezni. 

Mi is az a Firebase?

A Google eszközökkel és infrastruktúrával támogatja az alkalmazás fejlesztését. Ez a felület nem csak lecsökkenti a fejlesztési időt, hanem lehetővé teszi a minőségi appok kivitelezését is saját infrastruktúra kiépítése nélkül, valamint olyan szolgáltatásokat is ad, mint például az indexelés, értesítések, dinamikus linkek, vagy meghívók. 

Ha érdekel a felület itt további infókat és érdekességeket találsz!


forrás: firebase

További tervek

A november 7-én tartott berlini Firebase találkozón a cég mérnökei bejelentették, hogy 'Firebase in a Weekend' címmel ingyenes online kurzust indítanak az Udacity-vel közösen.