Ez az 5 éves minitudós most elmagyarázza neked a tornádót

16/10/25 kedd
ujnemzedek.hu
Oliver a tudományos felvilágosítás érdekében most fogja a forgószelet, és beleteszi egy befőttesüvegbe. Te pedig élvezed!

Öt évesen mi magunk épp a betűkkel ismerkedtünk, azt is csak azért, hogy a legújabb Pókember képregényt ne anyunak kelljen felolvasnia. Nem tudjuk, mások mit csináltak ebben a korukban, de sanszos hogy a pöttöm Oliver mindenkire ráver egy kört - édesapja szerint a kissrác tudományos érdeklődése óriási, intelligenciája szokatlanul magas, és már azóta science-videókat akar gyártani a Youtube-ra, mióta megtanult járni. 

Mit csinál ilyenkor egy jó apuka? Hát saját csatornát Olivernek, hogy ott ossza az észt a komoly kérdésekben. A minizseni első körben mindjárt össze is hozott egy DIY tornádó-t egy befőttesüvegbe, ráadásul tette ezt olyan édesen, hogy ember legyen a talpán, aki nem kezdi el azonnal imádni a munkáját. Naná, hogy te is azonnal saját forgószelet akarsz majd - ha pedig további tudományos cukiságokra vágysz, akkor itt a remek alkalom feliratkozni Oliver csatornájára!