Családon belüli erőszakról vallott a gamer vlogger

18/06/26 kedd
ujnemzedek.hu
A vlogger, akit a videojátékok kedvelői csak boogie2988 néven ismernek, most saját életéről készített videót. A felvételen teljes őszinteséggel vall arról, hogy milyen traumákat kellett átélnie gyerekként és, hogy milyen mélységeket járt meg a családon belüli erőszak miatt.

Sokan azt hihetnék, hogy Boogie-nak átlagos gyerekkora lehetett, hiszen tanár édesanyja biztosan mindent megteremtett, amire neki és testvéreinek szüksége lehetett. Ez persze nagyon távol áll az igazságtól. Ugyan a tanárok tisztában voltak vele, mi zajlik a családon belül, annyit tettek csupán, hogy a fiút terápiára küldték. Ennek kevés haszna volt, hisz a bántalmazó anya betanította fiának, hogy mit kell mondania a pszichológusnak. 

Boogie teljes őszinteséggel meséli el, hogy mivel és miként bántotta őt és testvéreit az anyja. Rettentő szívszorító, amikor arról beszél, hogy édesanyja a halálos ágyán kért tőle bocsánatot azért, mert tönkretette az életét. 

 

Telefonszámok, ahol segítséget kérhetsz, ha bántanak!

Nem vagy egyedül!

Ha úgy érzed, a szüleid, a tanáraid, az edződ, a párod nem úgy viselkedik veled, ahogy normálisan kéne, vagy éppen az osztálytársaid fenyegetnek, bántanak, nem kell beletörődnöd! Nagyon sokan vannak rajtad kívül, akik hasonlóan szenvednek, de szerencsére nagyon sokan vannak azok is, akik segíthetnek.

Adunk egy csomó telefonszámot és email címet, amin keresztül olyan profi szervezeteket érhetsz el, akiknek az a hivatása, hogy azoknak segítsenek, akiket bármilyen módon bántalmaznak. Nem kell szégyellned semmit, ezek az emberek erre szakosodtak, és azonnal tudnak segíteni neked. Ratjuk kívül senki nem tudja meg, hogy segítséget kértél, és ha akarod, teljesen névtelenül, akár cseten is felkeresheted őket! Sőt, akkor is hívd fel őket, ha tudomásod van róla, hogy másokat bántanak.

Ide kattintva eléred azt a cikkünket, amelyben felsoroltuk a legfontosabb telefonszámokat és elérhetőségeket! 

Ne várj tovább, keresd őket!