Bántalmazás, kibeszélés, beszólások? Magyar youtuber lányok vesézik ki a témát!

18/06/27 szerda
ujnemzedek.hu
FollowAnna, Lina és Panni beszélgettek egy kampány kapcsán ezekről.

Ahogy a lányok is elmondják a videóban, szinte mindenkit ért már az a kellemetlen érzés, hogy kibeszélték. Persze vannak olyan helyzetek is, amikor az ember belesodródik egy olyan szituációba, amikor bizony ő lesz az, aki kibeszél másokat. 

Mikor tapasztalták ezt meg a lányok? Milyen helyzetbe sodródtak életük során. Mikor voltak ők azok, akik kigúnyoltak másokat? Jobb szürke kisegérnek maradni vagy vállalni kell a konfliktusokat? Ezekről és hasonló témákról beszélgettek a következő videóban.

FollowAnna már tavaly is kiállt olyan fontos dolgok mellett, mint például a személyes adataink védelme. Akkor beszélt erről, amikor feltörték az Instagram oldalát és nem tudott belépni a saját profiljába. 

Szerettük volna megtudni, hogy mi történt pontosan, és mit szól ehhez egy profi szakember, ezért elhívtuk Annát az Új Nemzedék Budapesti Közösségi Terébe, hogy találkozzon Forgács Mariannal, aki a Be Social közösségi marketinggel foglalkozó cég ügyvezetője és közösségi média szakértője.

Az Új Nemzedék által életre hívott Digitális Immunerősítő Program célja, pont az, hogy az ilyen helyzetekre felkészítse a fiatalokat, és védettebbé tegye őket az online világ veszélyeivel szemben, ezért szerettük volna, ha Anna és Mariann beszélgetnek kicsit egymással.

Az Annával készült beszélgetést ide kattintva olvashatod el, valamint kapsz pár tanácsot is, hogy tudd bevédeni magad hasonló szituk ellen.