Átláthatósági bicikligumi - igen, ebbe nem kell levegő

16/11/11 péntek
ujnemzedek.hu
Defekt? Na persze. Ezzel a gumival max azok szívják meg, akik sáros, vagy kutyaátokkal megszórt terepen kerekeznének - de ők se nagyon.

Oké, lesz belőle tömör változat is, mi azonban valamiért a lukacsosba szerettünk bele. Hogy most azért, mert mindkét változat (igen, a tömör is) harmadával könnyebb, mint egy átlagos gumiabroncs, vagy mert egyszerűen menő az egész, egyelőre nem tudjuk - mindenestre a lényeg: egy a Utahban működő cég azt állítja, hogy feltalálta a durrdefektmentes gumiabroncsot.

Róla va szó: 

Ismét csak hangsúlyozni tudjuk, hogy mármaga a dizájn megér egy misét, azonban a cucc több annál, hogy "fú, de jól néz ki" - egy különleges poliemrből (azaz "óriásmolekulájú anyag"-ból, ami nem feltétlenül jelent egyből műanyagot) készült, ami a.) tartós (konkrétan a tapétavágóval való szadizást is bírja állítólag) b.) ruganyos, de olyan biciklizősen okésan c.) tök király a színezése d.) a gyártó olyan 8000 kilométernyi tartósságot garantál. Számolj utána: nem olyan kevés az.

Persze aki a lukacsos változatot választja, azt könnyen megviccelheti egy nagyobb eső (lásd még: SÁR), vagy a parkban hagyott kutya micsodája. Persze nincs olyan baj, amit egy nagynyomású slaggal ne lehetne megoldani.

A cucc Kickstarter oldalát Itt leled!