Állatmentők fejéből pattant ki az ÁllatorvosApp és te is besegíthetsz!

17/07/21 péntek
ujnemzedek.hu
Egy országos szintű, naprakész állatorvos adatbázis kialakításában segíthetsz.

PCAS Állatmentő Egyesület  osztotta meg videóját az elmúlt napokban, benne egy felhívásról. A rövid bejelentkezés arról szól, hogy létrehoztak egy alkalmazást, amely arra szolgál, hogy segítsen a gazdiknak és kedvenceiknek, ha bajaba kerültek. Egy utazás során is bármikor felütheti a fejét a baj, ilyenkor jól jön a segítség, ami megmondja, hol van a legközelebbi állatorvos.


"Az alkalmazás célja, hogy a felhasználók gyorsan és egyszerűen rátaláljanak a hozzájuk legközelebb lévő állatorvosra. Mi ezekhez nyújtjuk a szükséges információkat - állatorvos címe, elérhetősége, állatorvostól való távolság." - írják a fejlesztők.

Az alkalmazás tökéletes működéséhez, arra kérnek mindenkit, hogy egy űrlap kitöltésével segítsék munkájukat. A doksiba javasolhatunk olyan lelkiismeretes dokikat, akik akár késő este is ellátják kedvencünket, ügyeleti időben is elérhetőek vagy szimplán csak szimpatikusak voltak nekünk egy vizsgálat során.

A listába az állatorvosoknak is lehetőségük van jelentkezni a "kapcsolatfelvétel" menüponton keresztül. Az appot pedig itt tudod letölteni a telefonodra. 

A lényeg az, hogy minél gyorsabban le tudják fedni az országot és készüljön egy olyan térkép, ami mindenki számára hasznos lehet. A felhívásról készült videót itt nézheted meg.