A Google legújabb fejlesztése: visszahívhatod az elküldött üzeneteid

18/08/27 hétfő
ujnemzedek.hu
Elgépelted a címzett nevét? Rosszul írtál be egy címet? Benne maradt pár helyesírási hiba egy fontos üzenetben? No para! A Gmail legújabb opciója az lesz, hogy visszahívhatod bármelyik elküldött üzeneted,
apple macbook laptop technology screen gmail email dark bed sheets
Forrás: Stocksnap

Az "undo send" gomb funkciója az lesz az üzenetküldő rendszerben, hogy az elküldött leveleket vissza tudjuk hívni –  egészen pontosan visszatartani tudjuk majd őket, legalább addig, amíg ki nem javítjuk a bennük talált hibát.

Az ötlet eredetileg egy Google Labs kísérletként merült fel, de a fejlesztők hamar rájöttek, hogy ez egy nagyon király lehetőség lenne a levelezőrendszerünkben. Az első megjelenése a Gmail 8.7-es verziószámú új kiadásában várható.

Az Android Police szerint az új funkció egy szerveroldali frissítést is igényel. Ezért, ha a géped automatikusan frissítette magát a 8.7-es verzióra, akkor is indítsd újra! 

Persze rengetegen használjuk, de egy csomó szuper funkciója van még, amiről az emberek többségének fogalma sincs.

Vannak, akiknek nem tetszik a Gmail, de az emberek döntő többsége ezt használja e-mailezésre. Ám sokaknak fogalma sincs egy rakat funkcióról, ami sokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a levelezést. A szakirodalomra támaszkodva, illetve saját kútfőből összegyűjtöttünk 10 olyan tippet, ami nagy segítségedre lehet a Gmail használata közben, sőt, akár egy csomó időt is megspórolhatsz vele. Ide kattintva olvashatod a tippeket. Hányat ismertél belőlük? 

Forrás: The VergeAndroid Police