80 nyelvre fordít, nem tanár, de zsebben elfér: mi az?

17/07/24 hétfő
ujnemzedek.hu
Bábelhal, mi? Mutatunk valami királyabbat: ő itt Travis, aki csuklóból lefordít neked szinte bármit. Pedig nincs is csuklója.

Netkapcsolattal 80, netkacsolat nélkül pedig kapásból 20 nyelvet ismer az a kütyü, amelyik az összes világjáró tuti segítségére lehet - szinte hihetetlen, hogy egy mobilnetalakú IZÉ ennyire okos legyen. Pedig az. Oké, nem Shakespeare-t fordít, de ha pölö nem találjuk Dublinban a Guinnes-gyárat, akkor bátran nekiállhatunk dirkurálni a helyiekkel a kérdésről - pedig az aztán tudbalévő, hogy ott még az is bajba kerülhet, aki angolból egyenese perfekt.

Őróla van szó:

Travis előnye a mindenféle fordítóappokkal szemben, hogy a.) használata tök egyszerű (konkrétan egy gombot kell megnyomnunk) b.) a szöveges tartalom mellett hangosan kommunikál c.) a Google és a Microsoft teljes legénysége hadba áll mögötte, szóval tuti nem futunk vele lékre.

Mindezeken felül a készülék 12 órát tuti tolmácsolni tud, ha lelkiismeretesen feltöltöttük az aksiját. Ha van 149 dollárod, és épp világkörüli útra készülsz laoszi indulással, akkor ennél jobb dologra ebben a percben nem is költhetnél.