Videóiban ad tanácsot az étkezési zavar leküzdéséhez az egyik legkirályabb vlogger

17/06/07 szerda
ujnemzedek.hu
Elisa a következő kis összeállításában arról beszél, hogy mindenkiben azonos félelmek, szorongások munkálkodnak, és le kell szögezni: nem egy-két nap alatt fog elmúlni az adott probléma. Visszaesni és feladni könnyű, ő azonban megmutatja, hogyan győzhetsz!

Elmagyarázza, hogy saját tapasztalata és gyógyulása során arra jött rá, hogy három halmaz van. Van az első, az étkezési zavar halmaza, van a harmadik a gyógyulás halmaza, és ezek között van a legfontosabb rész, a helyreállítás halmaza.

Ezt a lépést sosem szabad kihagyni, egy kemény példával szemlélteti is - az első körből csak a másodikba van nyitott ajtó, a harmadikba nem tudunk csak úgy betörni, végig kell járni a fejlődés és gyógyulás útját. Saját példáján mutatja be, hogy sikerült meggyógyulnia, hogy számára igazi komfortzóna-elhagyás volt az újfajta táplálkozás és életmód. Elmondja, miből merített erőt, hogy ne adja fel és, hogy miért is igazán fontos a helyreállítás szakasza, ami ugyan küzdelmekkel jár, de csak így lehet felépülni ebből a betegségből.  

A személyes történetét is megörökítette egy videóban, így nyerhet bárki motivációt, erőt és bátorságot. 7

Muszáj elhinned: sikerülhet a gyógyulás!

Ahogy weboldalán írja, megpróbált mindent összegyűjteni arról, amit az étkezési és táplálkozási zavarokról tud, és igyekszik megválaszolni minden kérdést, ami a puffadáshoz, szélsőséges éhséghez és egyéb mellékhatásokhoz kapcsolódik. Emellett segít, hogy fejben is rendben legyél, motivál a vele is megtörtént sztorikkal és személyes tapasztalatokkal. 

A Follow the Intuition nevű Youtube csatornáján számos hasznos videót és tippet találhattok, de követheted mindennapjait Instagramon és Twitteren is.