Új Nemzedékkel az ifjúsági napon

19/08/14 szerda
ujnemzedek.hu
A Székesfehérvári Királyi Napok keretében augusztus 12-én indult a Nemzetközi Néptáncfesztivál, amelynek nyitónapjára az Új Nemzedék központ is kitelepült a Fiatalok Nemzetközi Napján. A nap folyamán láthattunk zenés, táncos előadásokat Macedóniából, Kolumbiából, valamint beszédet mondott dr. Illés Boglárka ifjúságpolitikáért-és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár, illetve dr. Cser-Palkovics András polgármester is.

Az Új Nemzedék két sátorral képviseltette magát, ahol coaching, kitűző készítő, óriás paraván, szakmai tanácsok, információk is várták a helyi fiatalokat, érdeklődőket. Babzsák sarkunk is nagy népszerűségnek örvendett – igaz, ezt a még fiatalabb, 3-6 éves korosztály vette birtokba.

Az Új Nemzedék standjánál dr. Cser-Palkovics András is ünnepélyesen köszöntötte a kint lévőket és jó szórakozást kívánt az aktivitásokhoz, programokhoz. dr. Illés Boglárka beszédében kitért a fiatalok támogatásának fontosságára, kiemelte a már eddig is hatályban lévő támogatási formákat, melyek a fiatalok fejlődését, a tehetségek kibontakozását és felkarolását szolgálják.

A királyi napok első napján készült további képeket itt találjátok: