Ronaldo 10 éves magyar druszája a Chelsea-hez megy próbajátékra – VIDEÓK!

16/10/20 csütörtök
ujnemzedek.hu
Vajon meddig vezeti a jövő magyar válogatottját?

A londoni klub is megnézné élőben, hogy az itthon magyar Ronaldóként emlegetett 10 éves focista mit tud. A Zuglóban élő Mendi Ronaldo állítólag annyira érzi a labdát, mint a portugál, brazil és spanyol sztárok érezték gyerekkorukban. Játszott a Fradiban, a Mészöly Focisuliban, most a Budapest Honvéd ifikeretében van benne, és már a portugál Guimares-nél is volt próbajátékon. Novemberben utazik Londonba a Chelsea-hez, hogy felmérjék a képességeit. Persze leginkább a Realba menne, hiszen ott játszik kedvence és druszája Cristiano Ronaldo is.

Néhány Youtube-videón a brazil Ronaldinhóhoz is hasonlítják, aki mostanában a magyar fejlesztésű Teqballt népszerűsíti szerte a világban. A hajlított asztalon játszott lábteniszhez hasonló szórakoztató sportról itt írtunk bővebben.

Akárkihez is hasonlítják, drukkolunk neki, hogy sikerüljön felnőtt korára is átmenteni a tehetségét, és legalább olyan sikerekig vezesse a magyar válogatottat, mint Cristiano a portugálokat, akik idén megnyerték az eb-t. És ha a portugál CR7 néven is fut, a miénk lehet mondjuk MR10.

Ronaldo egyéni edzésen villantja tudását

 

Akcióban

 

Az nso.hu riportja a sráccal és edzőjével