Rajzfilmes rockbanda, level 1.: Tapsi Hapsi zseniális frontember lehetne

16/12/23 péntek
ujnemzedek.hu
Dodó kacsa meg kitűnő lázadó. A hangszereket meg persze, hogy az ACME hozná.

Dániel Taylor magyar grafikus valami olyasmit látott meg az 1934-ben indult Bolondos Dallamok (Looney Tunes ill. Merry Melodies) főszereplőiben, amelyet eddig talán még senki - hogy mekkora király rockbanda lehetne belőlük. A dolog magyarázatra szorul esetleg? Szót se többet, jönnek az infók.

Tapsi Hapsi például baromi jó frontember - nyilván azért, mert kiskorában megette a répát. Bár ő a világ legtűzrőlpattantabb nyula, a fellépések előtt mindig ideges picit, de amint belecsap a zenekar a lecsóba, nyilvánvalóvá válhat mindenki számára, hogy a titokzatos-misztikus énekes főember szerepét Tapsira szabták.

Dodó kacsa a banda rebellise nyilván: balhéiról mindenki tud, addikcióinak listája hosszú. Igazából a zenélésnek azt a részét élvezte a leginkább, amikor még kicsi koncerttermekben és apró kocsmákban tolhatta a rockot.

Ki ez a vadállat? Nyilván ez az első dolog, ami az eszébe jut valakinek, ha ez a túlpörgött arc szembejön vele. Kevesen tudják azonban, hogy a zenekarban (mely naná, hogy a Looney Melodies névre hallgat) ő a legokosabb a köbön - két diplomás, profi baseballjátékos, atléta és színész. Ezek után codálkozunk, hogy a Tasmán ördög meg akarta hódítani a zeneipart is?

 

Van ám még két tagja a zenekarnak - ha érdekel a dolog, itt lecsekkolhatod őket!