Nem lőhetsz mellé ezzel a 7 első randis ötlettel

17/08/21 hétfő
ujnemzedek.hu
Az első randi minden tekintetben izgalmas szituáció, ilyenkor mindig a legjobbra törekszik az ember, és igyekszik elkerülni, hogy katasztrófába fulladjon. Mit vegyünk fel? Miről kérdezgessük a partnerünk? Mit illik tenni és mit nem? És a legfontosabb: hová menjünk egyáltalán?

Első lépésként fontos a megfelelő helyszín kiválasztása. Miért? Mert ha jól érzi magát az ember abban a környezetben, ahol van, könnyebb feloldódik és bátrabban kezdeményez beszélgetést is. Gondolj csak bele, egy hangos és zsúfolt helyen milyen kellemetlen egyáltalán dumálgatni. Vagy egy túl puccos helyen, hogy be tud feszülni az ember, ez már alapból megöli a hangulatot. 

Hagyd a sablonos helyszíneket és randitippeket, mutatunk pár dolgot, amivel tuti leveheted a kiválasztottad a lábáról. 

1. Szabadtéri mozizás

A mozi nem mindig jó megoldás, kivéve ha totál mozifüggők vagytok, mind a ketten. De talán még akkor sem. Hogy miért? A moziban csak csendben ücsörög az ember, nem mondhatja ki egyből a véleményét, ráadásul tök sötét van, nem nagyon lehet a másikat vizslatni a szemünkkel. A szabadtéri mozi azonban teljesen más: miközben az emberek halkan sutyorognak egymás fülébe, esznek és isznak közben, és kellemes megvilágításban nézegethetik a velük szemben ülő egyént. 

2. Játékos ismerkedés

Manapság számtalan hely van, ahol nem csak kávézni vagy sütizni de társasozni is lehet. Ezek a Board Game kávézók, ahol mindenféle társas a rendelkezésedre áll egy izgalmas estéhez. Valljuk be, elég sok dolog kiderül játék közben egy ember személyiségéről, így egy kicsit tesztelheted is az alanyod.

3. Piknik a parkban

Mindenki ismer legalább egy parkot, ahol bátran ki lehet feküdni egy pokrócra elcsacsogni az időt. Csak valami nasi és innivaló kell a táskába és máris indulhat a randi.  Érdemes megvárni a sötétedést is, hiszen akkor lehet kémlelni az eget és fürkészni a csillagokat. 


Forrás: Stocksnap

4. Kiállítás vagy múzeum

Ezt természetesen érdeklődési körnek megfelelően kell csak választani. Ha kedvesed érdeklődik az ilyen dolgok iránt, akkor járj kedvébe: keress rá milye tárlatokat érdemes most megnézni és szerezz be két jegyet. Persze az lenne a legmenőbb ha utána néznél az ott látott dolgoknak és te vezetnéd körbe a párod.

5. Állati randi

Ha imádjátok az állatokat, legfőképp a kutyákat, akkor menjetek el a közeli menhelyre és sétáltassatok meg pár ebet. Amellett, hogy segítetek egy árva kutyust felvidítani, ti is jól érezhetitek magatokat. A négylábú szőrgombócok garantáltan nem okoznak majd csalódást és kimaxolják a cukiságfaktort.


Forrás: Stocksnap

6. Sétára fel!

A séta elég old schoolnak tűnhet de még mindig a legjobb módja az ismerkedésnek. Keress egy kellemes helyszínt: tópart, park vagy egy csendes városrész és irány csavarogni. Közben meg mehet a sztorizás. 

7. Játék, játék, játék! 

De csak is párban. Ma már sok helyen vannak biliárd termek sőt vannak, ahol csocsózni és dartsozni is lehet. Aki nem túl profi ezekben annak számos vicces pillanatot tud okozni bármelyik játék. Érdemes kipróbálni ezt is. 

Forrás: Cosmopolitan