Megtanult varrni a 12 éves fiú, hogy beteg gyerekeken segítsen

16/11/15 kedd
ujnemzedek.hu
Campbell Remess külsőre egy átlagos fiú, akárcsak kortársai, de ez a kedves, tehetséges és aranyszívű gyerek egy különleges dologra használja fel szabadidejét.

"Nem olyan, mint a többi gyerek. Azok nem csinálnak ilyet" - mondja a lenti videóban a nővére. Az édesanyja arról mesél, hogy nem lehet eltántorítani a varrástól: nem néz filmeket, nem játszik az Xboxon, sőt mérgelődik ha azt mondják neki hagyja abba az alkotást. Campbell elmeséli, hogy egyszer arra kérte az édesanyját, vegyenek ajándékot kórházban lévő, beteg gyerekeknek, de ő azt válaszolta, hogy nem lehet, mert az túl drága lenne. Ezért döntött úgy, hogy majd ő készít nekik ajándékot! 

Mintákat és formákat keresett az interneten és persze autodidakta módon megtanult varrni is. Eleinte még öt órába telt megvarrnia egy macit, de ma már egyre ügyesebb és ügyesebb. Azóta rendszeresen látogatja a helyi kórházat és mindg visz egy kis meglepetést a beteg gyerekek számára.  


forrás: boredpanda

Ebben az évben már több, mint 800 saját kézzel készített állatot csinált és több mint 450 darabot vitt el kórházakba, beteg gyerekek számára.

Magától tanulta meg ehhez a varrás műveletét, nem motiválta vagy kérte rá senki. Csupán a jószándék vezérelte. 


forrás: boredpanda


forrás: boredpanda

A 12 éves hőst adományokkal is lehet segíteni, az alábbi oldalon lehet felvenni vele a kapcsolatot.