„Léptem!” - A Nagy Melóteszt

20/02/13 csütörtök
ujnemzedek.hu
Játssz és megtudod, milyen szakma passzol Hozzád! Próbáld ki a Léptem weboldalunkat, ahol egy online játékot követően megtudhatod, milyen foglalkozások valók Neked a személyiséged és jelenlegi kompetenciáid, elvárásaid alapján.

Készülj fel, a játék nehéz helyzetből indul. Egy lakatlan szigeten partra vetett, hajótörést szenvedő matróz vagy, célod egy új hajó építése. Be kell járnod az egész szigetet, különböző alapanyagok után kutatva, hogy hajót építhess és elhagyhasd ideiglenes börtönödet.

Leptem terkep.jpg

A kutatás közben feladatokat kell teljesítened. Ezek a kihívások egyrészt a Te személyiségedet, elvárásaidat próbálják feltérképezni, mik érdekelnek Téged, milyen értékeket tartasz fontosnak az életedben és egy állással illetve munkahellyel kapcsolatosan.

Leptem irodai_kornyezet.jpg

Persze az is fontos, hogy jelenleg mennyire vagy érett, tapasztalt ahhoz, hogy máris belevágj a nagybetűs életbe, vagy érdemes-e fejlesztened a képességeidet, tudásodat valamely területen. Ezekkel kapcsolatosan is kapsz majd kérdéseket a játék során.

Leptem eredmeny.jpg

A megmérettetés végén a válaszok alapján nem csupán egy általános irányt mutat a játék, de konkrét javaslatokat is tesz különböző foglalkozásokra. Emellett más információkat is megtudhatunk magunkról, amit korábban esetleg nem is gondoltunk volna.

Jó felfedezést kívánunk a Neked a Kalandok-szigetén!  Na, én léptem!

https://leptem.ujnemzedek.hu