Köszi, NEM! - Mondj nemet a dohányzásra! - Hamarosan eredményhirdetés!

20/03/06 péntek
Május közepéig várjuk munkáitokat, bővebb információt lentebb találtok! Sok sikert minden pályázónak! :)

Frissítés 2020.05.29:

Kedves Pályázók!

Itt is szeretnénk megköszönni mindannyiótok kreatív munkáját! 

Rengeteg képregényt küldtetek (több mint 70-et!!!), ennek mi természetesen nagyon örülünk, de ez azt is jelenti, hogy rengeteg anyagot kell átnéznünk. 

Mivel értékelésünk során nem a szakmai hozzáértést nézzük elsődlegesen(ahogy a pályázatban is írtuk) ezért minden képregény pontozására sok időt szánunk (illetve adott esetben vissza is kanyarodunk és vitatkozunk rajta :) )

Annak érdekében, hogy mindenki munkájára megfelelő mennyiségű időt tudjunk szentelni az eredményhirdetés dátumát kitoljuk június 5-re(péntek). A nyerteseket természetesen külön is értesítjük, illetve az ugyan nem dobogós, de kiváló minőségű darabok megjelenéséről is értesítést küldünk. 

Köszönjük a türelmeteket és vigyázzatok egymásra! :) 

Frissítés 2020.04.14:

Kedves Páláyázók!

A koronavírus járványra való tekintettel meghosszabbítottuk a pályázatra való jelentkezés határidejét. A kész pályamunkákat május 15-ig(péntek) várjuk. Eredményhirdetés: május 31.

Többen kérdeztétek, ezért pontosítanánk néhány dolgot: 

- A pályaműveket és a kapcsolódó iratokat(jelentkezési lap, hozzájáruló nyilatkozat) postai úton és emailben is szükséges elküldenetek. Az iratok emailben történő elküldésére azért van szükség, mert így egyből tudunk foglalkozni a képregényeitekkel, ha pedig valami probléma folytán nem érkezne meg postai úton, akkor időben jelezni tudjuk felétek. A jelentkezéseteket csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a jelentkezési lap és a hozzájáruló nyilatkozatok eredeti példányai megérkeztek hozzánk.

- A beküldési határidő a feladás dátumát jelöli, tehát a postai feladásnak és az email elküldésének május 15-ig meg kell történnie. 

- A versenyt a járványra való tekintettel megtartjuk, hiszen kevés ennél jobb otthoni programot lehet kitalálni. :) Bármilyen kérdésetek van, nyugodtan írjatok a kepregeny@erifa.hu címre.

Vigyázzatok egymásra, maradjatok otthon és rajzoljatok minél menőbb képregényeket! :)  

 

Köszi, NEM!

dohányzás-ellenes képregénypályázat

 

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. (továbbiakban: Erzsébet Ifjúsági Alap) országos képregényalkotói pályázatot hirdet a 16-25 éves korosztály számára.

A pályázat témája: dohányzásmentes életmód

A pályázattal a dohányzás káros hatásaira szeretnénk felhívni a figyelmet, és a „füstmentes” életmódot népszerűsíteni.

 

A pályaművön kötelező jelleggel szerepelnie kell:

  • a „Köszi, NEM!” szlogennek
  • a dohányzást negatív módon szükséges feltüntetni és/vagy a dohányzás káros hatásaira kell felhívni a figyelmet

Technikai követelmények:

  • A pályamunkák szabadon választott technikával készülhetnek, pl.: rajz, grafika, fotómontázs, számítógépes grafika, stb.
  • Maximum 3 db A4-es oldal(borító nélkül, ami opcionális)
  • Színes vagy fekete-fehér
  • Jól olvasható, kézzel vagy géppel írt szövegdobozok és szóbuborékok

 

A jelentkezési lapot, a hozzájáruló nyilatkozatot és az elkészült művek eredeti vagy kinyomtatott változatát kérjük elküldeni, vagy személyesen eljuttatni az alábbi címre: Erzsébet Ifjúsági Alap 1134 Budapest, Váci út 35.

Az elkészült képregényeket legalább 300 dpi-s felbontásban pdf formátumban is kérjük elküldeni az alábbi email címre: kepregeny@erifa.hu

A pályaműveket nem áll módunkban visszaküldeni és a postai szállítás közben történt károkért nem tudunk felelősséget vállalni.

 

Pályázati feltételek: Az alkotópályázaton kizárólag azok a 16-25 éves fiatalok vehetnek részt, akik az előírt módon pályáznak. A nyereményjátékban egy pályázó több művel is részt vehet, de csak egy képregényért jár díjazás.

A pályázó aláírásával hozzájárul, hogy a pályázat népszerűsítése érdekében a szervezők térítés nélkül felhasználhassák a beküldött pályamunkákat a szerző nevének és arcának feltüntetésével (honlap, közösségi média, sajtó, plakát, meghívó, vándorkiállítás, stb.).

A pályázó a jelentkezési lap és a hozzájáruló nyilatkozat kitöltésével, valamint a pályamunka elküldésével nevezhet.

Az elkészült alkotásokat szakértő zsűri értékeli. A bírálatnál a saját fantáziavilág, egyéni kifejezőkészség élvez elsőbbséget.

 

Az első három helyezettet ajándékkal jutalmazzuk.

  1.  DJI Tello drón
  2.  DJI Osmo Mobile képstabilizáló
  3.  JBL T600 fejhallgató

A 10 legjobb képregényt beküldő jegyet kap a Budapesti Nemezetközi Képregényfesztiválra.

 

A pályaművek beküldési határideje: 2020. május 15.

Eredményhirdetés: 2020. május 31.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet: kepregeny@erifa.hu

 

Pályázati kiírás

Jelentkezési lap

Hozzájáruló nyilatkozat

Adatvédelmi tájékoztató