Köszi, NEM! - Megvannak a nyerteseink!

20/06/08 hétfő
A dohányzás, mint rossz szokás nem újdonság egyikünknek sem, szerencsére beszélünk róla és a köztudatnak mára szerves részévé vált. A legkönnyebben viszont úgy tudunk megfeledkezni valami fontosról, ha az a szürke hétköznapok részévé válik. Egy kicsit rendhagyó módon közelítettük meg a problémát, igyekeztünk minél kevésbé keretek közé szorítani a kreativitásotokat, szerencsére nem kellett csalódnunk.

Ahogy több posztban is írtuk, több mint 70 darab pályamű érkezett be hozzánk és ezek között rengeteg fantáziadús és egyedi alkotás is született. Sajnos csak meghatározott számú jelentkezőt tudunk kiemelten díjazni, íme dobogós helyezetteink:

3. Helyezett: Kasza Veronika Blanka – Dohányzol?

2. Helyezett: Szivos Petra – A szörny

„Óvodás korom óta nagyon szeretek rajzolni, eleinte ceruzával, később digitálisan is. A képregény megrajzolásában az motivált, hogy szeretném, ha egy barátom leszokna a dohányzásról. „

 

1. Helyezett: Erdősi Szabina – Találka

„Magam is szeretem a képregényeket, jó eszköznek találom a fiatalok eléréséhez. Sajnos napjainkban egyre több fiatal kezd el dohányozni, ami nem csak rájuk van nagyon rossz hatással, de a környezetükre is kihat.”

Különdíj: Kalocsay Anett – Mondj nemet

„A témát a roncsolt fogak köré építettem, mert szerintem ez a legfeltűnőbb egy láncdohányoson.”

 

Az értékelés során igen nehéz feladatunk volt, hiszen temérdek remek képregénnyel gazdagítottatok minket. Mivel szeretnénk ha ezeket a remek darabokat Ti is látnátok, ezért hamarosan jelentkezünk azokkal az alkotásokkal, akik épp hogy nem fértek bele dobogós helyezéseinkbe. Előre figyelmeztetünk mindenkit, nagyon szoros verseny volt. :)