Két magyar srác kitalált egy menő társasjátékot, ami felér egy komplett edzéssel

18/07/18 szerda
ujnemzedek.hu
A SportIN Card egy sporttársasjáték - miközben mindenki azon van, hogy nyerjen, egy rakat saját testsúlyos gyakorlatot is elvégeznek a játékosok.

A játék dióhéjban úgy néz ki, hogy a pakliból, amelyben gyakorlatok vannak, minden kör elején húz az egyik játékos egy lapot. Ezután 40 másodperce van minden játékosnak, hogy az adott gyakorlatot végrehajtsa. Minden gyakorlatnak van egy pontszáma, és ezt a pontszámot kell megszorozni azzal, ahányszor az adott játékos a megadott idő alatt elvégezte a gyakorlatot. A dolog persze egy kicsit bonyolultabb, például kihívások is színesítik a játékmenetet - részletesen a játék honlapján olvashattok a játékszabályokról

Illetve itt ez a kétperces videó, amiben benne vannak az alapinfók:

A játék kitalálói szerint ezért (is) jó a SportIN Card

Miklós és Norman szerint bármi is a célod, fogyás vagy erőfejlesztés, mostantól játékosan is elérheted. A SportIN Card egy sportos kártyajáték, amelyben rövid, de nagyon intenzív edzésszakaszok követik egymást. Ennek hatására pulzusod a zsírégető tartományban marad, ami a fogyás mellett állóképességed és erőd rohamos fejlődését is elősegíti bármilyen edzettségi szinten vagy. A játékban a versenyszellem és a győzni akarás biztosítja a folyamatos motivációt az extra teljesítmény és a rejtett tartalékok előhívásához, amelyek Benned is megvannak. A játék fizikai erőtől függetlenül játszható, részletesen ábrázolt leírást tartalmaz a gyakorlatokról és a szabályokról. Új élményt nyújt a sportolásban és a társasjátékok világában.

 

 

SportIN Card (@sportincard) által megosztott bejegyzés,

 

SportIN Card (@sportincard) által megosztott bejegyzés,

 

SportIN Card (@sportincard) által megosztott bejegyzés,

 

SportIN Card (@sportincard) által megosztott bejegyzés,

Szóval a SportIN Carddal akár egy szobában, akár a szabadban, például a strandon jót lehet játszani - egyúttal pedig edzeni. A játék 5 nehézségi szintje és 51 gyakorlata pedig a teljesen kezdőtől a sportoló szintig bárkinek kellő kihívást jelent.

És a végére még egy videó: