Hidd el, megéri! Ezt kapod cserébe, ha leteszed a cigit

20/02/10 hétfő
ujnemzedek.hu
Gondolkoztál már, hogy offolod a cigit, de valamiért sosem sikerült? Mindig hiányzott az a bizonyos plusz motiváció? Most megadjuk a kezdőlökést! Felsorolunk néhány dolgot, ami vár rád, ha a füstmentes életet választod. Viszonylag hamar lesz eredménye a döntésnek!

1. Fullos mosoly

A dohányzás miatt fogaid hamarabb veszítenek fehérségükből – mondjuk úgy, hogy a 100 wattos mosolyból nagyon könnyen 40 wattos lesz. A jó hír viszont, hogy ha nem gyújtasz rá, ez a folyamat abbamarad, sőt a sárgás szín eltűnik. Visszakapod a reflektort!

via GIPHY

2. Az örök fiatalság receptje

Nyilván ez barokkos túlzás, de pár évet letagadhatsz majd cigi nélkül, az fix. A vérellátásnak nem tesz jót a dohányzás, emiatt hamarabb ráncosodik a bőr, mint a nemdohányzók esetében.

via GIPHY

3. Körömlakkmentes élet

Na, nem mintha akkora probléma lenne, hogy valaki lakkozza a körmét... DE! A dohányzó ember körmei elszíneződnek, így – lányok esetében – sokkal indokoltabb lesz a körömlakk használata. Viszont nincs annál jobb érzés, mint amikor természetesen ragyognak azok a körmök!

via GIPHY

4. Szép bőr

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, a cigi nem a világ legjobb testápolója. Ja, van élet piros bőrhibák és pikkelyes foltok nélkül is. Ráadásul egy cigin szocializálódott szervezet a sebekkel sem ápol jó viszonyt. Előfordulhat, hogy lassabban gyógyulnak a sérülések, mint azoknál, akik nem füstölnek.

via GIPHY

A lényeg: csak egyetlen egy dolgot kell adni, hogy rengeteget kapjunk cserébe. Ha ezt nem hívják jó üzletnek, akkor nem tudjuk, mit...