Hajléktalanokról készítettek megható kisfilmet a hetedikesek!

17/03/07 kedd
ujnemzedek.hu
Együttérzés és segíteni akarás - talán ezek a szavak jellemzik legjobban a diákok kezdeményezését. Egy budapesti alapítványi Iskola, a Lauder Javne Zsidó Közösségi Óvoda, Általános Iskola, Középiskola hetedikes diákjai (Bárka és a Pálma osztályosok) készítettek videót az iskolatársaik számára, az általuk hajléktalanoknak szervezett adománygyűjtés kapcsán.

A diákok a videóban felsorolják, mire lenne a legnagyobb szüksége a rászorulóknak: tartós élelmiszer, takaró, kabát, borotva és tisztálkodési szerek. Azt is megtudhatjuk, hogy otthontalanoknak hirdetett művészeti pályázatukra is küldhetünk felajánlásokat: tollakat, festékek (hiányos, nem egész festékpalettának is nagyon örülnének), olajfestéket, temperát, vásznat, szenet, tust és ecsetet. 

Az adományokat az iskola portáján lehet leadni március 10-ig!

A segítség mindig jól jön!

Csatlakoznál egy kiváló kezdeményezéshez? Te is segíteni szeretnél?

A Bike Maffia önkéntesei országszerte több nagyvárosban látnak el összetett feladatot, amelynek része az ételkészítés, a kiszállítás, rendezvényszervezés, videózás, filmvágás, a raktárkészlet menedzselése, irodai háttérmunka, online felületek menedzselése és még számos más teendő, ami a szervezet működéséhez szükséges. Ha úgy érzed, hogy akár csak havi egy órában is tudsz segíteni önkéntesen, hogy kevesebb rászoruló ember nélkülözzön, regisztrálj önkéntesnek ezen a linken, és értesítenek az aktuális lehetőségekről!