Ez az app lenne az összetört szívek személyi edzője?

17/03/01 szerda
ujnemzedek.hu
Így juthatsz túl az exeden egy programmal... vagy nem, de egy próbát megér.

Huerta, a korábbi Google-, eredetileg alakult Mend a hírlevelet mozog egy szakítás.  Huerta mondta a The Times, hogy reméli, hogy "törölje a szégyen és tabu szívfájdalom, mint valami csak átjutni."

Első lépésként regisztrálni kell vagy csak simán megadni a nevünket, a képernyőn ezután megjelenik egy felirat "Is this an emergency", amire ha rákattintunk elmagyarázzák nekünk, hogy ugyan segíteni próbálnak túllendülni az exen, de a mentális egészségügyi szolgáltatásokat nem helyettesíti a program, ha nem csak pillanatnyi szomorúságról van szó, érdemes szakembert felkeresni. 

Ahhoz, hogy létre, mindössze annyit kell tennie, hogy adja meg keresztnevét.  Tudod, hogy egy Mend fiókot, de lehetséges, hogy kihagyja ezt a lépést.

Ezután meg kell adni a szakítás okát..

Ezután adsz javít néhány információt a szakítás, mint az oka a kapcsolat halála ...

 ... mikor ért véget a kapcsolat és mikor láttuk utoljára az exünket? 

... Amikor a kapcsolat véget ért, és amikor utoljára kapcsolatba került az ex.

Az app rákérdez: hogy érzed magad, mennyire befolyásolja a szakítás a mindennapi életed? 

Az app is megkérdezi, hogy egy második gondolkodni, hogyan te igazán érzi.  Akkor értékelje, hogy mennyire a szakítás befolyásolja a mindennapi életben, és hogyan érzi magát naponta.

Ezután kezdetét veszi az edzés, ami után minden alkalommal naplót kell vezetni!

Ezután elviszi az első képzési oldalt, amely magában foglalja az első üzenetet Elle, aki megnyugtatja, hogy a ti ketten "megy, hogy túljussunk ezen szakítás együtt."  Miután az első edzésen, akkor meg kell kérni, hogy töltsenek ki egy naplóbejegyzés, amely különbözik minden alkalommal.

Mivel az app hangát maga a kitalálója, Ellen Huerta adja, így egy kellemes, kedves női hang kérdez tőlünk, de olykor nem kíméli az összetört szíveket. A program során persze megerősít minket, hogy nem kell aggódni, ez csak egy állapot, amin hamarosan túl leszünk.

Folymatosan jelentkezik, újabb és újabb tanácsokat adva szoktat le le minket arról, hogy ne csekkolgassuk az ex profiljait, Rávezet, hogy egy kapcsolatban melyek a fontos értékek, ezzel segít nekünk átvészelni a nehéz napokat egészen a továbblépésig.

További részletek az app oldalán!