Érdekes kutatást indított az ELTE Pszichológiai Intézete - segíts te is!

18/05/10 csütörtök
ujnemzedek.hu
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pszichológiai Intézetének kutatásában vehetsz részt, amely a munkavégzéssel kapcsolatos élményekkel, a munkafüggőséggel és ahhoz kapcsolódó pszichológiai jellemzőkkel foglalkozik. Töltsd ki online kérdőívüket és derítsd ki, hogy milyen hatással van rád a munkahely ahol dolgozol és a munka, amit végzel.

A kitöltés névtelen és önkéntes. Az adatok összesített formában kerülnek statisztikai feldolgozásra, de a vizsgálat egyes eredményeiről rövid egyéni visszajelzést kapsz, már a teszt végén is. 

bored the incredibles GIF

A kérdőívben nincsenek jó vagy rossz válaszok. A válaszokon nem kell sokat gondolkodnia, jelöld be, ami először az eszedbe jut. A kérdőívben vannak hasonló állítások, amelyek csak árnyalataikban különböznek egymástól. Ennek elsősorban az a célja, hogy pontosabban tudjanak mérni. A kutatás során kapott statisztikai eredményekről később publikáció jelenik meg, amiből vélhetően sok hasznos infó derül majd ki munkahelyi szokásainkról, viselkedésünkről is. 

A kérdőív kitöltése körülbelül 20 percet vesz igénybe. A kutatás végeztével (2018. május 31.) a kitöltők között 3 darab tabletet sorsolnak ki. Amennyiben szeretnél részt venni a nyereményjátékban, a kérdőív kitöltését követően adja meg az email címed! Ezen a címen fognak értesíteni abban az esetben, ha nyertél.

A tesztet ide kattintva tudod kitölteni!