Elkezdődött a 20. Educatio kiállítás

20/01/09 csütörtök
ujnemzedek.hu
A mai napon startolt el a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, amelyet az Oktatási Hivatal és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) közösen rendez meg január 9. és 11. között.

A Hungexpo-n lebonyolított rendezvény elsődleges célja – ahogy már a korábbi évek alatt megszokhattuk – hogy az érettségihez közeledő tanulók számára választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. A kiállítás honlapjának tanúsága szerint az Educatio-n évről-évre közel 200 kiállító és rengeteg látogató vesz részt. Az idei rendezvény sem marad el a korábbi évek eredményeitől, a három nap alatt több, mint 50000 érdeklődőt – nem csupán középiskolás diákokat, hanem szüleiket, tanárokat és sok más érdeklődőt – várnak a helyszínre, akik számos interaktív programon és előadáson vehetnek részt. A hazai egyetemek és főiskolák mellett több mint 60 külföldi felsőoktatási intézmény is képviselteti magát.

A belépés továbbra is ingyenes és regisztrációhoz kötött, amelyet a helyszínen, vagy az Educatio weboldalán is meg lehet tenni.

Képek forrása: https://www.educatioexpo.hu/