Elképesztő, hogy még a hamburger is fontosabb nálad

17/10/21 szombat
ujnemzedek.hu
Vedd már észre, hogy bántják - ennyire őszinte bully-ellenes kampányra nem számítottunk

Csak egy átlagos nap egy átlagos gyorsétteremben. Kóla, sültkrumpli, pár kissrác. Meg még egy, akit éppen veszettül csesztet a többi. De úgy durván. Keményen. Tippelj, hányan álltak bele a balhéba a bennt fogyasztók közül, és védték meg a lehet, hogy  béna, lehet, hogy hülyehajú, de MINDENKÉPP bántalmazott gyereket?

Nem lőjük le a "poént". Illetve inkább mutatjuk a teljes sztorit:

Szóval VOLT reakció, csak inkább akkor, amikor SZEGÉNY fogyasztók hamburgerét kb. ugyanazzal a svunggal és módszerrel lapították amorfra, ahogy azt a kissráccal tették a többiek. Csodás. Külön bicskanyitogató az a felháborodás meg értetlenkedés, amikor a kiszolgálószemélyzet juszt is bully-nak titulálja az esetet, és még azt is hozzáteszik: "jó az a burger megnyomorítva úgy, ahogy van."

Csodás. Respect to Burger King. Ha marketingfogás, ha jófejségbizonygatás: akkor is célba talál. Mert a csattanó mégsem az, hogy mindenki bunkó: azok adják a vicc poénját, akik IGENIS odamennek segíteni. 

Csodás.

A webes zaklatás, a cyberbullying egyre nagyobb méreteket ölt. Egyre gyakrabban hallani fiatalokról, akik nem bírják a nyomást, a trolltámadásokat, és a kommentelők kegyetlenségét, és ezért borzasztó dolgokat követnek el maguk ellen - ne hagyd magad te sem, erősítsd a digitális immunrendszered! Minden témába vágó cikket megtalálsz ITT! Sőt, érdemes csekkolni az aki ver az nem haver hashteget is - erről több infót Itt lelhetsz!