Cicabölcsi és a kutyamosó után itt az újabb állatság: a macskahotel!

17/02/16 csütörtök
ujnemzedek.hu
Kényeztetés, aaaz van.

Korábban már írtunk arról, hogy milyen is a cicabölcsi, ahol elárvult kölyköket mentenek és gondoznak, aztán írtunk az éjjel-nappal nyitva tartó kutyamosóról is, most pedig itt az ötcsillagos macskahotel, ahol teljes kényelem és szerető gondoskodás várja a cicusokat!

Macskahotel nyílt a malajziai Damansarában. A Catzonia nevű cicaszálláshelyen a tulajdonosok megadott intervallumokban bérelhetnek szállást kedvencüknek, a legrövidebb három órától, a leghosszab ideig, az az egy teljes évig. Az ötcsillagos, 35 szobás macskahotelben 24 órás felügyeletet, ellátást és játékos foglalkozást biztosítanak a cicák számára.


Gazdik figyelem! A szobákat webkamerákkal szerelték fel, így akár mobiltelefonon keresztül is ellenőrizhetjük, valóban az ígért körülmények között vigyáznak házi kedvencünkre.


Előfordul, hogy gazdiként hosszabb időre el kell utaznunk, legyen az belföld vagy akár külföld, ám ilyenkor sem kell teljesen magára hagynunk szeretett cicusunkat. Egy internetes csevegőprogram segítségével kommunikálhatunk szeretett jószágunkkal.


Játékból és gondoskodásból sosem elég!

És egy videó a cicawellnessről!