Az űrhajósok a Twitteren szívatják a laposföld-hívő rappert

17/10/09 hétfő
ujnemzedek.hu
B.o.B. egyelőre nem reagált. Mondjuk nagyon nincs is mit.

Ha nem tudnád, kről van szó, akkor tessék: ő itt B.o.B.

Képtalálat

B.o.B. szövegeléssel keresi a kenyerét, sokan imádják, pedig a srác nem volt rest az utóbbi időben igen divatos összeesküvés-elmélet egyik leghíresebb szóvívőjeként többször is tényként állítani, hogy 

a Föld lapos.

Nem vicc, tényleg vannak arcok, akik azt terjesztik: a gömbölyűség egy büdös nagy hoax, csalás, amit a tudósok (TUDÓSOK) próbálnak meg lenyomni a torkunkon. Hogy ez miért lenne jó nekik, egyelőre nem tiszta, illetve az sem, hogy mi van, HA TÉNYLEG LAPOS - nem tudni, az életünk pontosan hogyan változna meg ettől. Meg kell említsük továbbá, hogy egyesek Ausztrália nemlétezését is tényként kezelik: szerintük átverés az egész, az egészet kengurustól-mindenestül a britek találták ki, de ez nem tartozik ide, csak azt akartuk szemlélteni, hogy mindenki abban hisz, amiben akar, és vannak, akik élnek is ezzel az isten adta jogukkal. Vagyis képesek benyelni a legnagyobb ostobaságokat is.

Érdeklődve várjuk viszont, hogy a rapper-fiú vajon mit reagál majd erre:

 

 

És erre itt:

 

 

Szóval nehéz olyasmivel vitakozni, amit űrhajósok láttak a saját a szemükkel - kb. ilyen lehet zuhanás közben perlekedni a gravitációval, mondván, hogy az nem is létezik. Pedig B.o.B. saját űrhajóra is gyűjt, hogy bebizonyítsa az igazát - hátha most az eddig összekalapozott pénzt inkábbhasznsabb dologra költi majd.