A Tinder királynője szerint már a profilképpel mellé lő a legtöbb pasi

17/11/09 csütörtök
ujnemzedek.hu
Mel DeLancey-t a legtöbben csak a Tinder királynőjének nevezik, mivel belevágott egy olyan akcióba, melynek során 150 pasival randizott: természetesen meg is írta egy könyvben a tapasztalatait.

Mi is írtunk korábban arról, hogy milyen kategóriákba lehet beletuszkolni a Tinder felhasználókat. Mel szerintünk nagyon jól ismeri ezeket, hiszen elég alaposan elmélyedt a randiapp világában. Sőt! A következő videóban saját tapasztalatairól mesél azzal kapcsolatban, hogy szerinte a srácok már a profilképük feltöltésekor is mellélőnek....

Azt persze tudjuk, hogy nagyon nem mindegy, milyen képet posztolunk magunkról, hiszen az első benyomás alapján "húznak el majd minket" jobbra vagy balra.

Mel Tinder-tanácsai srácoknak

-Legyen legalább pár értelmes mondat is a profilképed mellé

-Lehetőleg ne olyan szöveget írj ki, hogy "én vagyok a főnök", még akkor se, ha tényleg vezető beosztásban vagy. Egy jó bemutatkozó szöveg azt mutatja a külvilág felé, hogy nem sajnáltad az időt a megírására. Megbízható és precíz vagy, nem csak úgy beregeltél "hátha összejön valami felkiáltással".

Mitől rossz egy kép Mel szerint?

  • amiken extrémsportolnak: ezektől a képektől az fogalmazódik meg benne, hogy ezt tuti nem tudná megcsinálni, emellett félelmet is érez 
  • amin napszemüveget viselnek: a szem a lélek tükre - mondják és valóban igazuk lehet, hiszen az, aki szemüveggel takarja el a szemét, lehet mást is takargat 
  • vadállatokkal pózolnak: felesleges a trükközés és kábult állatokkal való fotózkodás, nem ezzel kell levenni a csajokat a lábukról 
  • ahol épp alkoholt fogyasztanak: ezek a képek a tuti bukáshoz vezetnek
  • túl komoly, szigorú arcot vágnak: ezek a fotók félelmetesek és ellenszenvesek, megijesztik a kiszelemt csajt

Összegezve a tippeket

  • Ha sikerrel akarsz járni, figyelj a profilodra és a bemutatkozó szövegedre! 
  • A profilképed ne legyen extrém, állatos, napszemüveges, buliban iszogatós
  • Ne legyél befeszülve, ne igazolványképet tölts fel, se nem fapofásat. 
  • Engedd el magad: kis mosoly és csillogó szemek!

 

Egy átlag Tinder sztoriból is lehet zaklatás! 

Az internetes zaklatás már Tinderen is felütötte a fejét, sőt minden más netes ismerkedő felület is. Saját tapasztalatok és az általunk megkérdezett adatvédelmi szakértők elmondása alapján elég kettős a helyzet: fontos, hogy az online ismerkedést követő találkozás előtt minél kevesebb infót adjunk ki magunkról, viszont az is cél, hogy minél többet tudjunk meg a másikról. Hogy mit kell tenni olyankor, ha úgy érzed ez már nem szimpla ismerkedés, hanem zaklatás? Korábban már írtunk arról, hogy védekezz a Tinder-ragadozók ellen, ha esetleg valaki átlépi a határokat. 

Nem árt, ha óvatos vagy! 

Megdöbbentően nagy mértékben nőtt meg az elmúlt öt évben azon gyerekek és fiatalok száma, akik netes zaklatás miatt kénytelenek segítséget kérni. Már hétéves gyermekek is vannak köztük, és a helyzet egyre romlik. 

Ha te is erősebbé tennéd a digitális immunrendszeret az ilyen támadásokkal szemben, töltsd ki ezt a tesztet, hogy hasznos infókat kapj arról, mennyire biztonságosak az online profiljaid.