A Forbes legsikeresebb fiataljai között a Sohavégetnemérős film egyik főszereplője

17/05/08 hétfő
ujnemzedek.hu
Vajon mit csinál egy fiatal nehézionfizikus? Ha szeretnéd tudni, miként hasznosítják tehetségüket a legsikeresebb kortársaid, olvasd el a Forbes májusi számát. Benne van Sztarenki Dóra is, akit sokan a Sohavégetnemérős filmből ismerhetnek.

A Forbes üzleti magazin budapesti szerkesztősége újra összeszedte azt a harminc általuk legtehetségesebbnek vélt magyar fiatalt, akik még nem múltak el 30 évesek. A velük készült interjúkat, illetve az őket bemutató cikkeket a májusi számban olvashatod.

kép forrása: forbes.hu

Legtöbbjük valamilyen vonalon az üzleti élethez kötődik, van közöttük CEO, marketingmenedzser, cégalapító, pénzügyi és stratégiai vezető, de nagyon sok a művészet közeli fiatal is: színész, rendező, ékszertervező, formatervező és karmester is a top 30-ban.

A teljes listát itt találod, négyükkel készült nagyinterjú, amiket érdemes elolvasnod a nyomtatott lapban:

Szekeres Péter
CEO, társalapító, Neticle
Már a külföldi piacokat célozza a médiafigyelő szolgáltatásuk, idén duplázni akarják az árbevételt.

Kapás Bogi
Úszónő
Olimpiai bronzérmes, ötszörös Európa-bajnok, kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok, világbajnoki bronzérmes magyar úszónő. Két számban már megverte Hosszú Katinkát is a világkupa egyik állomásán.

Babos Tímea
Profi teniszező
Dollártízezreket keres egy tornán, a WTA szerint a világ 30. legjobb teniszezőnője egyéniben.

Olasz Renátó
Színész
Az esélytelenek nyugalmával indult, mégis megkapta az egyik főszerepet az HBO nívós hazai gyártású sorozatában, az Aranyéletben.

Ha szeretnéd ingyen megnézni a Sohavégetnemérős mozit, írj erre az email címre egy levelet: iskola@urania-nf.hu