A férfitípus, aminek egy nő sem tud ellenállni!

16/09/29 csütörtök
ujnemzedek.hu
A tudósok állítják, hogy a nem a külső számít duma valóban igaznak tűnik!

Az a férfi, aki átlagos kinézettel, de nagy önbizalommal rendelkezik és magabiztosan viselkedik, gyakran sikeresebb a nőknél, mint az a férfi, aki csak jól néz ki. Hogy miért? Jön a magyarázat!

A Psychological Science tanulmánya szerint, az a pasi, akinek a megjelenése messze áll szépségideáloktól, de magabiztos és természetes a viselkedése női társaságban, sikeresebben találnak párt, mint azok a férfiak, akiknek a fizikai megjelenésük trendibb vagy vonzóbb.

A vizsgálatban 96 férfi és 103 nő vett részt egy villámrandi során, ahol minden résztvevő beszélt egymással, de szigorúan csak 3 percig. Az eredmények azt mutatták, hogy, akik bíztak önmagukban, hogy sikeresek lesznek a találka során, azok valóban jobban tetszettek a nőknek. Ez az önbizalom volt a kulcs a társkeresős sikerhez. 


fotó: stocksnap

Továbbá azok a férfiak, akik kevésbé koncentrálnak kinézetükre, nem csak a nőket varázsolják el jobban, hanem a gyerekekkel is jobban kijönnek. Emelett említést tettek arra, hogy a jó megjelenésű férfiak, hajlamosabbak a megcsalásra is.

Szóval most már tudjuk, hogy a nők inkább a jószívű és magabiztos pasikat kedvelik, akiknek a megjelenése messze áll a sztereotipizált szépségideáloktól. És ez már tudományosan bizonyított!