"A depressziónak nincs se arca, se hangulata"

17/09/19 kedd
ujnemzedek.hu
Egy családi videót osztott meg Talinda Bennington, a Linkin Park énekesének felesége. A felvételen Chester és fia cukorkákat kóstolnak anélkül, hogy tudnák, milyen ízt rejtenek azok.

"Ez lesz a legszemélyesebb poszt, amit valaha is kitwitteltem. Azért mutatom meg ezt a videót, hogy lássátok: a depressziónak nincs se arca, se hangulata. Így nézett ki a depresszió mindössze 36 órával a halála előtt. NAGYON szeretett bennünket, és mi is szerettük őt" - írta Talinda Bennington posztjában, amelyet a Twitteren osztott meg, másfél nappal az énekes halála előtt.

 

Itt kérhetsz segítséget, ha bántanak otthon vagy az iskolában vagy egyszerűen csak úgy érzed, hogy segítségre van szükséged.  

Összegyűjtöttük azokat a telefonszámokat és email-címeket, amelyeken keresztül segítséget kérhetsz! Ha úgy érzed, szükséged van külső támogatásra, mert a szülied, tanáraid bántanak vagy az iskolában rosszul bánnak veled a többiek, keresd fel az egyik szervezetet. Senki sem tudja meg, és tényleg segíteni tudnak neked!

Ide kattintva nézheted meg a segítők listáját!