A család hagyta a kölyökkutyát, hogy magának válasszon barátot

16/09/20 kedd
ujnemzedek.hu
De hogy kit vitt haza, azt nehezen fogod elhinni. 2016 legcukibb története következik.

Raven ennivaló kölyökkutya, aki egyedüli háziállatként tette boldoggá Christinát, egészen mostanáig. Christina ugyanis nem szerette volna, hogy míg ő dolgozik, Raven egyedül legyen, ezért eltervezte, hogy elmegy egy menhelyre és beszerez egy barátot kedvencének. Magával vitte Ravent is és úgy döntött, hagyja Ravent választani, ki legyen a legjobb barátja.

 

Miután a kölyökkutyára bízta a döntést, Raven egy nem mindennapit húzott.

 

Igen, ő itt Woodhouse, Raven legújabb, legjobb barátja. A gazdája elmesélte, hogy Raven nem törődött a többi állattal, egyedül Woodhouse keltette fel a figyelmét, akit kiválasztott magának és azonnal barátkozni kezdett vele. A két állat között elválaszthatatlan kötelék jött létre, akkor érzik jól magukat amikor együtt vannak. És ha még nem akadt volna ki teljesen a cukiságmérőd, hát, nézd meg a következő képeket, amiket Christina készített az új, nem éppen átlagos barátságról játék közben.

 

 

Még mindig van egy kis hely azon a cukiságmérőn? Akkor most megmutatjuk Ravent és Woodhouse-t, amint a hosszú fárasztó játék után együtt pihennek. Tudjuk, bevittük a végső ütést.

kuty_4_6.jpg

 

kuty_4_5.jpg
kuty_4_5.jpg

 

kuty_4_4.jpg
kuty_4_3.jpg