6 idegesítő dolog, amit egy pár facebookon művelhet

16/09/23 péntek
ujnemzedek.hu
Mindenkinek van legalább egy-két olyan ismerőse, aki fogalmazzunk úgy, elég intenzíven éli meg a tényt, hogy párkapcsolatban él. Oké, naná, hogy mindenki kiposztolja ha kapcsolatban van, bejelöli rajta az aktuális egyedet viszont van, aki nem tud itt megállni. Persze tök jó, hogy világgá akarja kürtölni a boldogságát, csak nyugodtan de napjában ötször? Párok legidegesítőbb szokásai következnek.

Folymatos bejelentkezések.
Mozi, vacsi, séta – lassan már élő valóságshow az egész, nyomon követheted mikor, merre járnak és természetesen mindent kommentben beszélnek meg.  

Ezek már megint összevesztek. Vagy szakítottak?
Szomorú idézet és szomorú dal posztjai váltogatják egymást és persze a közös képek eltüntetése, kapcsolati státusz szigorúan átállítva bonyolultra, miközben a legjobb barik „Ne légy szomorú!” és „Jobbat érdemelsz!” hozzászólásokkal építik újra barátjuk egoját.

Évforduló, hónapforduló… napforduló?
Aranyos évfordulós ajándékra általában nyom az ember egy lájkot és emel egy kalapot, hogy jéé ezek már milyen régen együtt vannak. Hónapfordulóra már csak fél szemmel nézünk oda mondván, oké erre egy év múlva visszatérünk! Viszont aki naponta kiírja, hogy mennyi ideje és órája szerelmes, az megragadt valahol a középiskolai szerelem szintjén. Ébresztő ember!!

Közös Facebook-profil.
NA NE MÁR! És akkor a saját személyiség is ment a kukába? Átváltanak az én-ből, mi-re. Innentől már nem létezik saját vélemény, saját ismerősök, se normális élet.

Szerelmes üzenetek az üzenőfalon.
Oké, hogy minden perccel jobban szeretik egymást, de nem kell ezt minden percben nyomatékosítani. Legalábbis a nyilvánosság előtt, posztokban nem.

Jó reggelt közös kép.
Reggel, délben, este – mindegy az idő és a hely, napi húsz közös képet fel kell tölteni mert különben nem látják, hogy milyen nagy a boldogság. Kérdés, hogy kinek akarják bizonyítani ezek az emberek a boldogságukat, mikor rajtuk kívül mást ez nem nagyon érdekel.