22 évesnek hazudta magát az Instagramon, még a saját anyja sem fogott gyanút

18/03/29 csütörtök
ujnemzedek.hu
Egy speckó appal még meg is fiatalította magát a 32 éves nő, és mindenki bekajálta, hogy tényleg ennyi idős.

Nagy huncutságok történnek az Instagramon - írtunk már a modellről, aki, bármennyire is népszerű, nem létezik, írtunk az Insta-sztárról, aki gyakorlatilag csődbe jutott a nagy flancolás miatt. És most itt egy újabb példa, ami alátámasztja, hogy nem érdemes bedőlni a látszatnak. 

Ezúttal egy utazóbloggernél szakadt el a cérna.  Carolyn Stritch úgy érezte, mindenki csak a tökéletesre kíváncsi, mindenkit csak a csillogás érdekel - a valóság nem. Úgy gondolta, tesz egy próbát. Először is letöltötte a FaceApp nevű alkalmazást, ami arra jó, hogy az ember egy csodás, új külsőt varázsoljon magának. Az app ugyanis kisimítja a ráncokat, a szemeket nagyobbá és csillogóbbá varázsolja, eltünteti a bőrhibákat - szóval az emberre szinte rá sem lehet ismerni. 

Az "átváltoztatott" Carolyn:

 

Carolyn (@theslowtraveler) által megosztott bejegyzés,

Az ominózus kép a "születésnapi kirándulásról":

 

Carolyn (@theslowtraveler) által megosztott bejegyzés,

Carolyn tehát elkezdte posztolni a saját magáról készült, de alaposan megfiatalított képeket. A biztonság kedvéért azt is kiírta az Instára, hogy a 22. szülinapját Disneylandben ünnepli - csakhogy Carolyn 32 éves! Az, hogy a képeken tök másképp néz ki - 22 évesnek tűnik, és nem 32-nek - senkinek nem okozott gondot. Az egy dolog, hogy a követői sorra gratuláltak neki, de személyes ismerősei, sőt, a saját anyukája sem vette észre, hogy valami nem stimmel. Ezek után, miután másnap kiposztolta a mesebeli Disney-kastély előtt készült képét, erre sem jött rá senki, hogy ugyanúgy kamukép. 

Végül Carolyn saját magát leplezte le: kitett egy montázst, amiben megmutatta a különbséget a manipulált és a valódi fotók között.

Erről van szó: (katt és elindul az animáció)

 

Carolyn (@theslowtraveler) által megosztott bejegyzés,

Azért van egy "kis" különbség:


Fotó: Instagram

"Senki nem kíváncsi arra ahogy kócosan, pizsamában görnyedek a laptopom fölött a kanapén. Pedig a legtöbb napom ezzel telik. A könyveimet akarjátok látni, az ablakomat, az úti képeimet, mint ahogy én is az életetek legjobb részeire vagyok kíváncsi" - írta őszintén. Ennek ellenére mégsem tartja a közösségi médiát és az Instagramot eredendően rossznak. Szerinte alapvetően nincs abban semmi rossz, hogy a legjobb oldalunkat igyekszünk megmutatni a közösségi oldalakon - de van egy határ, amit nem szabad átlépni. Ezt a határt Carolyn a saját bevallása szerint kísérletével megszegte - de csak azért, hogy megmutassa, milyen fontos tiszteletben tartani.

Forrás: Metro, boredpanda.com